Workshops

Natuurlijk kunt u bij Bepstyle diverse workshops gaan volgen.

Voor informatie over kinderfeestjes in Voorthuizen en omgeving klikt u hier

Maar in de zomer komen er ook speciale workshops voor de kids

Ook voor vrijgezellenfeesten op maat kunt u hier terecht

Vergeet niet dat u hier in Voorthuizen diverse workshops kunt volgen vind u ze hier niet op de site neem dan contact met ons op want wie weet hoeft u niet verder te zoeken.

Bloemen maken van stof en/of Lint 

Bloemen maken van lint en stof, we zullen u verschillende technieken aanbieden. Er zijn zoveel mogelijkheden om  deze bloemen te gebruiken op uw kostuum als riem, schouderstuk maar ook op uw hoed ga zo maar door. Het leukste is natuurlijk om de bloemen te maken van de stoffen die u gebruikt heeft voor uw kostuum

Kosten inclusief materiaal 34.95 euro

Bloem 1
Bloem 1

DSC_1165

 

Klik hier voor de workshop data’s  bloemen maken van stof

Hoedjes Pimpen

Hoedje steampunk gepimpt door Elenarsa Sweers
Hoedje steampunk gepimpt door Elenarsa Sweers

Niets is leuker om een hoedje een eigen gezicht te geven. Deze mogelijkheid geven wij u bij Bepstyle. U gaat eerst heerlijk naar de hoeden kast en zoekt daar een hoedje uit tot de prijsklassen van 25 euro. U mag natuurlijk een duurder hoedje uitzoeken maar dan komt het verschil bij de workshop prijs. Neem alles mee wat u op een hoedje zou willen plakken of naaien. Onder deskundige begeleiding van Bep Welters gaan we heerlijk aan de slag en gaat u naar huis met uw eigen fantasy hoed.

Wat moet u meenemen: versiersels voor op uw hoed, er zijn enkele lijmpistolen ter beschikking maar het is altijd handig om uw eigen lijmpistool mee te nemen.

U kunt indien nodig natuurlijk lintjes enz kopen bij Bepstyle
Volg het bord Hoedjes omgetoverd naar fantasy bij Bepstyle van Bep op Pinterest.De workshop kost   €39.95 voor 2,5 uur Voor de diverse data voor deze workshop klikt u hier Elfen jurk in een dag Een elfenjurk maken voor  bijvoorbeeld de elfenshoot 2015 zo gezellig en leuk. We gaan in een dag de jurk naaien. Wat hebben jullie nodig klik hier  De prijs van deze dag workshops is inclusief Lunch in de brasserie de Buitenlust  € 49,50 exclusief materiaal. Data’s voor de elfenjurk klikt u hier Fantasy kleding maken en of pimpen. Regelmatig gaan we bij Bepstyle uw style brengen in uw fantasy kostuums. We kunnen beginnen vanaf een patroon, amen naar de stoffenmarkt stof inkopen maar ook reeds een genaaide jurk die nog even het nodig heeft alles kan bij de workshops Fatasy kleding maken en of pimpen. Is er plek op een event kunt u zich aanmelden m.a.w. komt u 1x of 10x dat is aan u en wat u wilt gaan maken. U kunt gebruik maken van de volgende patronen op deze workshops De workshop kost € 10.00 voor 2,5 uur Data’s voor de naailessen vind je hier ook hier hebben we dagworkshops naaien voor deze data’s kunt u hier klikken  Volg het bord Fantasy dresses maked by others by Bepstyle van Bep op Pinterest.

Kinderworkshops fantasy kleding maken

Kids vanaf 11 jaar kunnen bij Bepstyle beginnen met naaien gewoon gezellig en ongedwongen. Ik noem het fantasy kleding maar de kids mogen natuurlijk zelf bepalen wat ze willen maken en ik help ze daarbij.

Data’s moeten nog worden bepaald heeft u sugesties laat het horen

De workshop kost € 10.00 voor 2 uur

Voor vragen wat u mee zou moeten nemen zou ik een mailtje sturen naar info@bepstyle.nl. Data’s vind u bij Events.

Srapbook Techniek avonden

Scrapbooken is niet gewoon foto’s inplakken maar het is foto’s op een speciale manier inplakken.  Op de techniekavonden gaan we  verschillende technieken aan u voorstellen die u later op uw pagina’s kunt gebruiken en blijven gebruiken.  De avonden zijn inclusief materiaal.

Voor data’s en prijzen verwijs ik u naar Events. Heeft u een techniek avond gemist dan kunt u deze inhalen ( ongeveer 3 maanden later) op een techniek ochtend.

De workshop kost € 10.00

Een crop is een samenkomst van scrapbookers waarbij ik je begeleid bij het maken van lay-outs. Je brengt zelf foto’s mee die je wil gaan gebruiken en aan de hand van mijn aanwijzingen maak je de lay-outs.
Tijdens een crop kun je gebruik maken van mijn gereedschappen zoals stempels, mallen, stanzen enz. Je brengt zelf de basisgereedscappen mee.
klik op de onderstaande links voor de diverse crop data’s

Crops (samen scrapbooken)

Dagworkshop scrapbooken (bestaat uit twee dagdelen)

Workshops sieraden maken.

P1070094a

Celine Verdegaal geeft een dag workshop steampunk hanger.

Voor meer informatie klikt u hier

 

Natuurlijk staat er bij iedere workshop de koffie of thee voor u klaar

GreenTeaCoffee_thumb