Workshops

Bijna alle workshops bij BepStyle heten Creatieve workshops. Op deze workshops heb je de mogelijkheid om zelf te bepalen wat je wilt gaan doen. scrapbooken, naaien , hoeden pimpen noem het maar op. Wel even aangeven bij opgave wat het gaat worden zodat er rekening mee gehouden kan worden.

De kosten voor een dag heerlijk creëren zijn € 25,- . Hiervoor helpt BepStyle je met het maken van een unieke creatie. De materialen die je nodig hebt voor het maken van deze creatie zul je zelf mee moeten nemen.

Hoeden pimpen.

Niets is leuker om van een gewone hoed een bijzondere hoed te maken die bij je kostuum past.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, nacht en hoed
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, bloem en close-up

…………………………………………

Naaien

Een fantasy kostuum maken is geweldig, je kan er al je creativiteit in kwijt. Op de creatieve workshops zijn er regelmatig dames die aan de slag gaan met het maken van een kostuum. Je ziet de stoffen om de poppen gedrapeerd en na een paar weken komt er een kostuum, die helemaal naar jou idee en smaak is gemaakt. Heb je nog nooit achter een naaimachine gezeten … geen probleem. Als je eenmaal bij ons aan de slag bent geweest blijf je achter deze naaimachine kostuum maken is een verslaving.

Scrapbooken

Al 13 jaar lang helpt BepStyle dames en heren met het maken van een geweldige herinnering van foto’s. Niets is leuker om je herinneringen nog een keer te belven en ze op een ludieke manier vast te leggen in een album.

Dus haal je foto’s uit de cloud, print ze uit en kome met een stapel langs en we gaan ze bespreken.