top of page

dim. 09 oct.

|

Garderen

Mysterie en Natuurshoot 2022 met vogels

De natuur komt in beweging, de bomen wandelen en struiken glimlachen. Dit maakt u allemaal mee op de natuur-/mysteryshoot in Garderen. Maar ook duistere figuren zijn te vinden in deze bossen. Van heks tot lady of the night.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mysterie en Natuurshoot 2022 met vogels
Mysterie en Natuurshoot 2022 met vogels

Heure et lieu

09 oct. 2022, 11:00 – 15:00

Garderen, Lage Boeschoterweg 16, 3886 PS Garderen, Nederland

Invités

À propos de l'événement

De oude bossen in Garderen verkleuren naar de Herfst kleuren tussen de bomen wandelen vampieren, monsters, heksen en andere mysterie wezens die graag op de foto gaan. Maar ook lopen er natuurkostuums rond dames of heren die een kostuum hebben gemaakt en opgaan in de natuur. 

De modellen kunnen aandoen wat ze willen ze zijn vrij in hun keuze als het maar bij de natuurpast en of mysterieus is. Vaak nemen de modellen twee of drie kostuums mee om te kunnen afwisselen of om samen met anderen een plaatje te maken.

De natuurkostuums is altijd een uitdaging voor diegene die hem gaat maken. Want het kostuum vergaat. Aan te bevelen is om de zaterdag voorafgaand van de shoot, vrij te houden en om dan ter plekke de laag natuurprodukten op het kostuum te plakken. Het doel van het kostuum is dat je opgaat in de natuur, je kan alles wat je in het bos vind hiervoor gebruiken. Het is handig om voorafgaand de basis klaar te hebben en neem ontzettend veel lijm mee en andere bevestigings materialen zodat je lekker door kan gaan. Aan deze creatieve plak-dag zijn geen kosten aan verbonden.

Kijk even op FB naar de mysterie shoot van 2020 en de natuur & Mysterie shoot 2021

Op de blog van de website vind u de resultaten van deze shoot.

Modellen kunnen dus alle kanten op. Zelf ga ik in de ochtend als natuurlady en in de middag misterieus ik denk heks...

 

Ieder model kan met een vogel op de foto ( zit in de ticket prijs verwerkt) wil je nog met de ander vogels op de foto zijn er extra kosten van € 5,00 per vogel.

MUA Tanja Hommes u kunt bij haar zelf een afspraak maken,  tanjahommes@gmail.com. voor tijdstip en prijs.

Die alten Wälder in Garderen verfärben sich in herbstliche Farben, Vampire, Monster, Hexen und andere mysteriöse Kreaturen, die sich gerne fotografieren lassen, laufen durch die Bäume. Es gibt aber auch Naturkostüme um Damen oder Herren, die sich ein Kostüm gemacht haben und sich in die Natur einfügen.

Die Models können anziehen, was sie wollen und haben die freie Wahl, solange es zur Natur passt oder geheimnisvoll ist. Oft bringen die Models zwei oder drei Kostüme mit, um sich abzuwechseln oder gemeinsam mit anderen ein Bild zu machen.

Die Naturkostüme sind immer eine Herausforderung für den, der sie herstellen wird. Denn der Anzug geht zugrunde. Es empfiehlt sich, den Samstag vor dem Shooting frei zu halten und dann die Schicht aus Naturprodukten auf das Kostüm an Ort und Stelle zu kleben. Der Zweck des Kostüms ist, dass du dich in die Natur einfügst, dafür kannst du alles verwenden, was du im Wald findest. Es ist sinnvoll, die Basis im Voraus fertig zu haben und viel Kleber und anderes Befestigungsmaterial mitzubringen, damit es weitergehen kann.

Tolle Neuigkeiten Wild Birds Events aus Voorthuizen kommt mit allen Vögeln zu diesem Shooting

Jedes Model kann mit einem Vogel fotografiert werden (im Ticketpreis inkludiert), wenn Sie die anderen Vögel fotografieren möchten, fallen zusätzlich 5,00 € pro Vogel an.

Klik op deze link en u krijgt een heleboel inspiratie voor een een geweldig kostuum voor de natuurshoot.

Hier wat foto ideeën; https://nl.pinterest.com/bepwelters/mysterie-fotoshoot/.  Natuurlijk zijn er genoeg voorstellen voor mysterie  kostuums;  https://nl.pinterest.com/bepwelters/costumes-of-the-night/

Bij Typetjes Bepstyle vind u de kostuums die gedragen zijn, door Bep Welters, bij de vorige natuurshoots 

Op FB kunt u op de volgende linkjes restultaten zien van de vorige natuurshoots;

Natuurshoot 2014

Natuurshoot 2015

Natuurshoot 2016

Kijk even op FB naar de mysterie shoot van 2021

Op de blog van de website vind u straks de resultaten van deze shoot.

Mysterie shoot 2020

Mysterie & natuurshoot shoot 2021

Ticket is € 24.95 ledenprijs is € 19.95  incl. lunch pakket

U kunt op www.bepstyle.nl lid worden van onze site. U klikt in het menu op kortingacties en kiest lidmaatschap Natuurshoot. Het lidmaatschap is gratis. Let op! Wordt lid voordat u het ticket boekt, anders ontvangt u geen korting.

Model:

zondag 9 oktober 2022                      

Bep Welters

Manon De Kruijf

Rick vermunt

Jamie Lee Vermeer

Daan Vullings

Rene Vullings

Ramon Schenkhuizen

Nanchi Francisca

Miranda Gordijn

Ilse Jalink

Antje Jansen

Matthias Jansen

Fotograaf

zondag 9 oktober 2022

Brain Morgan

idi lammers

gast idi lammers

Stefan Metz

Bianca (gast stefan Metz)

Martin de zeeuw

Jeanette Peeters

Wim Veer

Carin Klabbers

Pim Klabbers

Ronny Nijs

Giel Ketting

Begeleiding

zondag 9 oktober 2022

Peter van Mierlo

Knutselmiddag voor natuurkostuum op de shootplek zaterdag 8 oktober (gratis) Wel even aanmelden met een mailtje en als onderwerp knutselmiddag natuurshoot.

Modellen:

Bep welters

Op de shootplek is stroom en een wc aanwezig.

De regels voor fotografen en modellen vindt u in onze FAQ.  Daar vindt u antwoorden op verdere vragen over de fotoshoots.

De fotoś van deze fotoshoot kunt u later allemaal terug vinden in de blog Fotoshoots Bepstyle

Volg ons op Instagram! bepstyle_fotoshoots waar wij iedere week fotoś plaatsen van een model.

Omslag foto gemaakt door Brain Morgan

Billets

 • Model zondag 9-10-2022

  Dit ticket is inclusief lunch. Heb je speciale wensen (geen boter, vegetarisch) laat het ons dan even weten. Stuur een mailtje naar info@bepstyle.nl.

  24,95 €
  Vente expirée
 • Fotograaf 9-10-2022

  Dit ticket is inclusief lunch. Heb je speciale wensen (geen boter, vegetarisch) laat het ons dan even weten. Stuur een mailtje naar info@bepstyle.nl.

  24,95 €
  Vente expirée
 • Begeleiding 9-10-2022

  Als er straks meer fotografen zich hebben aangemeld gaat de lijst voor modellen weer open we zullen dan op volgorde van deze lijst tickets aan de modellen aanbieden

  24,95 €
  Vente expirée
 • Knutselmiddag 8-10-202

  Als er straks meer fotografen zich hebben aangemeld gaat de lijst voor modellen weer open we zullen dan op volgorde van deze lijst tickets aan de modellen aanbieden.

  0,00 €
  Vente expirée

Total

0,00 €

Partager cet événement

bottom of page