top of page

So., 06. Okt.

|

Garde

Post apocalyptische fotoshoot

Die Natur bewegt sich, die Bäume gehen und die Büsche lächeln. All dies erleben Sie beim Natur-/Mystery-Shooting in Garderen. Aber auch dunkle Gestalten sind in diesen Wäldern zu finden. Von der Hexe zur Dame der Nacht.

Post apocalyptische fotoshoot
Post apocalyptische fotoshoot

Tijd en locatie

06. Okt. 2024, 11:00 – 16:00

Garde, 3886 Gardenen, Niederlande

Gasten

Over het evenement

Volgend jaar in april komt er weer een mooie fotoshoot op de afvalverwerking Vink in Barneveld. 

Het thema dit jaar is post-apocalyptisch.  De samenleving zoals wij die kennen is door een grote ramp vernietigd. Tussen de brokstukken probeert iedereen zijn of haar leven weer op te pakken. Even naar de winkel gaan om kleding te kopen of naar de kapper voor een mooi nieuw kapsel zit er niet in. Iedereen roeit met die riemen die hij of zij heeft en kleding wordt gemaakt van materialen die op straat te vinden zijn. Het leven na de apocalyps is hard en gevaarlijk. Kleding moet dus niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en enige bescherming bieden tegen bijvoorbeeld het weer of rivalen. Daarnaast is kleding bij uitstek een manier om te laten zien wie je bent, bij wie je hoort en waar je voor staat. Zo kun je van een afstandje zien wie een vriend is, wie een rivaal en voor wie je heel hard moet wegrennen.  In de praktijk betekent dit het volgende voor de fotoshoot: kostuums worden gemaakt van afval (dus niet gekocht of snel oud gemaakt door bijvoorbeeld scheuren in een broek te maken). Daarnaast willen we dat je een verhaal hebt voor je kostuum. Wie ben je? Waarom zie je er zo uit? Hoor je bij een clan? Enzovoorts. In de eerste week van Maart krijgen jullie een uitnodiging om je verhaal aan te leveren.

 

Er is op dit moment plek voor 15 modellen en 15 fotografen voor deze shoot

 

Deelnemerslijst:

 

Model:

 1. Bep Welters
 2. Mark van Mierlo
 3. Namira (MUA)
 4. Tanya (MUA)
 5. Gwenny Pool
 6. Gwenny Pool (Naam?)
 7. Gerlien van Os met paard (mua)
 8. .Patricia van Os (mua)
 9. .
 10. .
 11. .
 12. .
 13. .
 14. .

Fotograaf:

 1. Brian Morgan
 2. Philip Romeyn
 3. Jac Lammers
 4. Carin Klabbers
 5. Pim Klabbers
 6. Gonnie Beers-Herfst
 7. Willem Beers (Videograaf)
 8. .
 9. .
 10. .
 11. .
 12. .
 13. .
 14. .

Begeleiding:

 

 1. Peter van Mierlo
 2. .
 3. .
 4. .

 

 

Tickets

 • Anleitung 9-10-2022

  Wenn sich später weitere Fotografen angemeldet haben, öffnet sich die Liste für Models wieder, wir bieten dann Tickets für die Models in der Reihenfolge dieser Liste an

  14,95 €
 • Model zondag 6-10-2024

  Dit ticket is inclusief lunch. Heb je speciale wensen (geen boter, vegetarisch) laat het ons dan even weten. Stuur een mailtje naar info@bepstyle.nl.

  24,95 €
 • Fotograaf 6-10-2024

  Dit ticket is inclusief lunch. Heb je speciale wensen (geen boter, vegetarisch) laat het ons dan even weten. Stuur een mailtje naar info@bepstyle.nl.

  24,95 €
 • reserve lijst fotograaf

  U kunt zich plaatsen op de reserve lijst. Zijn er genoeg modellen dan zult u benaderd worden om als nog een ticket te kopen. Gaat op volgorde van inschrijving

  0,00 €
 • Bastelnachmittag 8-10-202

  Als er straks meer fotografen zich hebben aangemeld gaat de lijst voor modellen weer open we zullen dan op volgorde van deze lijst tickets aan de modellen aanbieden.

  0,00 €

Gesamtsumme

0,00 €

Deel dit evenement

bottom of page