ENTERTAINMENT

Entertainment bestaat al eeuwenlang en in verschillende vormen. Maar het werd nog nooit gebracht in de prachtige vorm van Bep Welters. Zij is inmiddels een bekende naam in de Fantasy en entertainment wereld. Wanneer zij de ruimte binnenstapt zie je het gelijk: Daar staat een bijzondere persoonlijkheid. Het maakt niet uit in welke hoedanigheid: Bep maakt het feestje compleet. Met Joie de vivre, een warme lach en ogen die stralen van pret is zij een aanwinst voor elke gelegenheid.


Niet alleen is zij een geboren entertainer, zoals u op diverse fairs en evenementen wellicht al hebt kunnen ervaren. Ook maakt zij voor elke gelegenheid een bijpassend ensemble. Als lady van High Society brengt ze flair en stijl. Als schattig kaboutervrouwtje is ze DE trekpleister in het Kabouterbos en genieten kinderen van haar kirrende lach, grappen en grollen. Als kerstvrouw op een kerstmarkt of evenement schroomt zij niet en zingt uit volle borst mee met de carolers. Bij bedrijfsevenementen is zij één en al charme.


Bep heeft niet alleen stijl, zij IS Bepstyle!

U kunt op de evenementen bij ons shoppen, maar uiteraard kunt u ook bij ons atelier langs te komen. We zijn iedere dinsdag
en woensdag voor u open. Ook op zaterdag, maar alleen als er geen evenementen zijn.
Op onze evenementenpagina kunt u zien of er een evenement is. Klik hier.

We zijn open van 10.00 – 16.00 uur

Atelier ​Bepstyle
De Ruijterlaan 21
3781 TJ Voorthuizen
www.bepstyle.nl

Mobiel 0614910066
Kvk nummer: 61851949
BTW nummer: NL001552340B20
NL07INGB0007075753

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon