top of page

za 07 sep

|

Nijkerk

Nijkerkse Sleepbootdagen shoot

Modellen verzamelen zich in de haven van Nijkerk om bijzonder op de foto gezet te worden. Alle boot en water kostuums zijn welkom.

Nijkerkse Sleepbootdagen shoot
Nijkerkse Sleepbootdagen shoot

Tijd en locatie

07 sep 2024, 10:00 – 17:30

Nijkerk, Westkadijk, 3861 Nijkerk, Nederland

Gasten

Over het evenement

Op zaterdag 7 september is er feest in de haven van Nijkerk.

Op dit feest mogen wij een leuke fotoshoot organiseren. We lopen tussen de bezoekers door, op de sleepboten en ook de winkels maken wij onveilig. Dit is een feestje.

De kostuum keuze is dit keer zeer breed als het maar met water te maken heeft. Je kan als zeemeermin aan de kade liggen, Piraten veroveren natuurlijk alle schepen maar ook een steampunk duiker is welkom. Maar ook zonnebaden in een victoriaans badpak is toegestaan.

Er zal koffie, thee en een lunch zijn en misschien nog meer maar dat horen we nog en zal dan hier op de website worden vermeld. In de haven is een tent waar je je kan omkleden.

Kosten voor deze shoot zijn voor modellen en fotografen € 10,00 euro. Dit omdat er vaak en teveel afzeggingen waren op het laatste moment, toen deze shoot gratis was, maar er al kosten waren gemaakt voor de lunch enz. 

U krijgt na inchecken met uw ticket een tegoed bon van € 5,- voor een volgende shoot bij Bepstyle en de rest gaat naar de coordinator van de dag.

Wat er verder te doen is op deze gezellige dag vind u op de onderstaande link.

http://www.nijkerksesleepbootdagen.nl/

Model:

Petra Meijer

Marleen Beunk

Karin Koopmans

Fotograaf:

Wim Veer

Joop Claveax

Tickets

 • Model sleepbootdagen shoot

  Met dit ticket kunt u meedoen aan deze shoot. Komt u niet naar de shoot zal er een factuur worden gestuurd voor de gemaakte kosten.

  € 10,00
  +€ 0,25 servicekosten
 • Fotograaf Sleepbootdagen shoot

  € 10,00
  +€ 0,25 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page