top of page

HÄUFIG GESTELLTE FRAGEN

 • Hoe kan ik mezelf opgeven voor een workshop?
  Klik in het menu op "Workshops". Kies vervolgens voor boeken en de rest wijst zichzelf.
 • Kan ik ook een zomerjurkje bij Bepstyle maken?
  Dat kan zeker. U kiest zelf wat u wilt maken tijdens één van onze creatieve workshops. Dus ook zomerjurkjes of andere kleding.
 • Kan ik ook leren hoe ik een mondkapje maak tijdens een creatieve Workshop?
  Ja, dit kan zeker. U kiest zelf wat u wilt maken. We hebben een goed patroon voor mondkapjes. Deze houdt rekening met alle eisen waar een mondkapje aan moet voldoen.
 • Moeten we onze eigen naaimachine meenemen naar de Workshop?
  U zult alle materiaalen die u nodig heeft voor de workshop zelf mee moeten nemen. Dus ook uw naaimachine.
 • Hoe verdien ik een gratis Creatieve workshop?
  Door lid te worden van de website. Eerst inloggen en dan uw workshop booken. Na 5 betaalde workshops krijgt u een coupon voor een gratis workshop. U heeft dan 2 jaar de tijd om deze coupon in te leveren.
 • Verlies ik de coupons voor een gratis workshop als ik mijn lidmaatschap van deze website opzeg?
  Ja de coupons zijn alleen voor de leden van deze website. Meld u zich later als lid weer aan , gaat u opnieuw sparen.
 • Waar kan de linkjes vinden van de fotografen van de diverse fotoshoots
  Klik op de volgende link en hier vind u de linkjes van de fotoshoots. https://www.bepstyle.nl/post/fotoshoots-bepstyle
 • Op welke evenementen zijn jullie aanwezig?
  In de menubalk staat de optie "Evenementen". Als u hierop klikt, opent een lijst met alle evenementen waar wij aanwezig zijn. Als u het menu "Evenementen" opent, ziet u rechtsboven een link naar onze agenda. Hier staan ook alle evenementen vermeldt waar wij aanwezig zijn.
 • Zijn alle hoedjes in de webshop ook terug te vinden in jullie kraam op de fair?
  We kunnen helaas niet alle meenemen naar de fair. Heeft u een mooie hoed gezien op onze website en wilt u deze graag passen op een fair? Neem dan contact met ons op. Als u ons laat weten welke hoed u graag wilt passen, zorgen wij dat we hem meenemen.
 • Kan ik pinnen bij Bepstyle?
  Ja u heeft de mogelijkheid om te pinnen. Dit kan op de kraam maar ook in het Atelier
 • Is het mogelijk om mijn bestelling af te halen?
  Ja, dit is mogelijk. Uw bestelling kan worden afgehaald in ons atelier. Omdat we niet altijd aanwezig zijn in ons atelier, is het verstandig te bellen voor u wilt komen. Daarnaast kunt u uw bestelling afhalen bij fairs. Tijdens het afrekenen heeft u de mogelijkheid om een aantekening te maken. Als u hier vermeldt bij welke fair u uw bestelling wilt ophalen, zorgen wij ervoor dat deze klaar ligt. Beide opties zijn gratis.
 • Wanneer en hoe  betaal ik voor mijn bestelling op uw website?
  U heeft aan het einde van het betaalproces, diverse mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Daarnaast is het mogelijk om een hoed te bestellen en op te halen in ons atelier of op een fair. Zie hiervoor ook "Is het mogelijk om mijn bestelling af te halen?"
 • Handleiding Shop
  Enter your answer here
 • Hoedenmaten
  HOEDMAAT OPMETEN Uw hoofdmaat meten doet u met een textielcentimeter. Als u geen textielcentimeter bij de hand heeft, kunt u ook een stuk touw gebruiken. Dit stuk touw kunt u dan later opmeten. ​ Met de centimeter meet u een vingerdikte boven uw oren en wenkbrauwen. Zie ook de afbeelding hiernaast. De gemeten hoeveelheid is de maat. Voorbeeld: meet u 59 cm dan is de hoedmaat 59 cm. ​ Omdat hoeden kunnen krimpen onder invloed van vochtige elementen, zoals regen, kunt u beter een iets grotere maat nemen, dan een te kleine maat of net passende maat.
 • Mijn hoed wiebelt. Hoe los ik dit op?
  Een hoed moet aan de voor- en achterkant goed zitten. Als hij wiebelt omdat de zijkanten te los zitten kunt u dit met Kurkstrips oplossen. Deze kunnen gebruikt worden om de hoedruimte aan de zijkanten op te vullen voor een betere pasvorm. Dit werkt alleen bij binnenbanden van leer (leder) met voldoende ruimte om de randjes te plaatsen. U krijgt de kurkstrips gratis bij de aankoop van een hoed. De kurkstrips zijn ook te koop in onze webshop voor 25 cent per strookje.
 • Waar kan ik kurkstrips kopen?
  U krijgt de kurkstrips gratis bij de aankoop van een hoed. De kurkstrips zijn ook te koop in onze webshop voor 25 cent per strookje.
 • Wat is Biaisband
  Biaisband wordt gebruikt om kledingstukken mee te kunnen zomen of decoratief af te werken. Biaisband is een in drieën gevouwen reepje stof: een breder middenstuk met twee naar binnen gevouwen flapjes. Het band is schuin geweven waardoor het kan meerekken, erg handig om een rond werkstuk af te werken. Het Franse woord biais betekent schuinte of geer. Met biaisband is er vrijwel geen sprake van stofverlies bij het zetten van een zoom; de benodigde hoeveelheid stof is net zo groot als de ruimte tussen rand en eerste vouw van het band. Biaisband kan zo ingezet worden dat het van buitenaf (nagenoeg) onzichtbaar is; het kan ook decoratief gebruikt worden in een zichtbare rand hoeden randen kan je ook met deze band mooi afwerken
 • Hoe verzorg ik een natte hoed
  Een vilten hoed van goede kwaliteit kan gerust kletsnat worden, ja kan lekker in de regen lopen met een goede vilthoed, als je hem daarna rustig en ondersteboven laat drogen. Doe dit op kamertemperatuur, anders zou je hoed wel eens kunnen krimpen. Deuken kan je uit een vilten hoed stomen, wat dit is de manier hoe hij zijn oorspronkelijke vorm gekregen heeft. Hou hem gewoon boven kokend water, maarmaar niet te lang anders kan hij verbranden.
 • Hoe bewaar ik een vilte hoed (leren hoed)
  Een hoed moet steeds ondersteboven opgeslagen worden. Dit voorkomt dat de rand vervormt (plat wordt).
 • Een vilten hoed onder stof wat te doen
  Bestofte hoeden borstel je best voorzichtig af, met de klok mee van bovenaf gezien. Zo voorkom je dat je het stof in de hoed wrijft.
 • Onderhoudsinstructies voor uw contactlenzen
  Met de cosmetische contactlenzen met zacht effect hebt u gekozen voor een kwaliteitsproduct dat voldoet aan de internationale normen was gemaakt. Om ervoor te zorgen dat u uw lenzen veilig en comfortabel kunt dragen met het best mogelijke zicht, dient u de volgende informatie aandachtig te lezen en te allen tijde in acht te nemen. Bewaar deze informatie zodat u deze later nog eens kunt opzoeken als u nog vragen heeft. Als dit de eerste keer is dat u contactlenzen gebruikt, u moet de draagtijd van de lenzen vertragen toename. Draag de lenzen de eerste dag niet langer dan 4 uur en verleng de draagtijd elke dag met 2 uur. De lenzen mogen nooit langer dan 10 uur achter elkaar worden gedragen. Ook zijn de lenzen niet geschikt voor personen onder de 18 jaar.
 • Gebruiksaanwijzing contaclenzen
  Raak uw lenzen alleen aan met schone, droge handen. Wanneer u de verpakking voor de eerste keer opent, moet u ervoor zorgen dat de lens intact is en volledig is omgeven door vloeistof. Gebruik de lens niet als deze uitgedroogd of beschadigd is. De lenzen zijn ontworpen om een ​​jaar te worden gedragen en moeten dienovereenkomstig worden weggegooid. Voordat u de lenzen voor de eerste keer gebruikt, moeten ze uit de originele verpakking worden gehaald en ten minste 4 uur in verse contactlenzenvloeistof worden bewaard. Alleen dan kan de contactlens volgens de gebruiksaanwijzing worden gebruikt. Volg de verdere onderhoudsinstructies zorgvuldig op.
 • Reiniging en desinfectie van contactlenzen
  Volg altijd de aanwijzingen op de fles van uw contactlensvloeistof. Mochten uw lenzen uitdrogen, dan zijn ze erg gevoelig en moet daarom uiterst voorzichtig worden behandeld. Week de lenzen vervolgens minimaal 4 uur in verse contactlenzenvloeistof. Reinig en desinfecteer vervolgens uw lenzen opnieuw en inspecteer zorgvuldig op eventuele schade. Als u twijfelt over de integriteit van de lenzen, raadpleeg dan uw opticien voordat u uw contactlenzen weer draagt. Let op: Wij raden u aan een opticien of oogarts te bezoeken die u het juiste gebruik van contactlenzen zal uitleggen en met u kan oefenen.
 • Goed opletten Preventieve maatregelen voor contactlenzen
  Onthoud altijd dat de gezondheid van uw ogen cruciaal is voor uw goede gezichtsvermogen. Neem geen risico door nalatigheid of ijdelheid en houd u daarom aan de volgende draaginstructies. 1. We raden aan om de lenzen maandelijks te vernieuwen en dagelijks te onderhouden. 2. Als u vragen heeft over de juiste omgang met contactlenzen, raden wij u aan uw opticien te raadplegen. 3. Gebruik nooit meer een reeds gebruikte contactlensvloeistof. 4. Volg de instructies voor uw contactlensvloeistof met betrekking tot bewaartijden en behandelmethoden. 5. Verwijder de lenzen en ga naar een opticien als uw ogen pijn doen, rood worden of branden, als uw ogen waterig zijn of als uw zicht wordt verstoord door reflecties van licht of kleurvelden. 6. Verwijder de lenzen voordat u naar bed gaat of voor langere tijd gaat liggen. 7. Houd uw vingernagels kort, want lange nagels kunnen de lenzen beschadigen. 8. Draag de lenzen niet als u ermee in behandeling bent U bent oogarts of raadpleegt vooraf uw arts. 9. Gebruik geen speeksel om uw lenzen te bevochtigen of schoon te maken. 10. Draag uw contactlenzen niet als u oogmedicatie of oogdruppels gebruikt. 11. Draag nooit lenzen als ze beschadigd of bekrast zijn of als ze afzettingen hebben die niet kunnen worden verwijderd. 12. Breng oogmake-up aan na het inbrengen van de lenzen en verwijder deze na het verwijderen van de lenzen. Gebruik indien mogelijk vezelvrije, in water oplosbare oogcosmetica en olievrije producten. 13. Gebruik geen agressieve huishoudelijke schoonmaakmiddelen tijdens het dragen van de lenzen. 14. Gebruik nooit huishoudelijke producten (zoals desinfectiemiddelen) of kraanwater om uw contactlenzen of opbergdoosjes schoon te maken. Ze kunnen uw ogen ernstig beschadigen. 15. Draag de lenzen niet in een rook- of vochtige omgeving. 16. Houd de glazen bewaarpotten schoon. 17. Zwem niet met uw lenzen in, tenzij u een waterdichte bril draagt. 18. Houd de lenzen buiten het bereik van kinderen. 19. Laat geen haarlak of iets anders achter cosmetische sprays in contact komen met uw contactlenzen. 20. Draag uw contactlenzen niet als er giftige of irriterende dampen aanwezig zijn. 21. Deel de lenzen met niemand anders. 22. Het is verboden lenzen met motief te dragen tijdens het rijden.
 • Waar vind ik voorbeelden van Historische hoeden
  https://nl.pinterest.com/bepwelters/historische-hoeden/ Op de bovenstaande link verzamelt Bepstyle plaatjes van historische hoeden.
 • Regels fotografen en modellen.
  Regels fotoshoot. Er worden geen shoot afspraken gemaakt door de modellen en fotografen met elkaar. Het doel van de fotoshoots is dat fotografen met zoveel mogelijk modellen gaan shooten dus veel afwisselen. Het is niet de bedoeling dat meerdere fotografen (of ze staan als koppel ingeschreven) met een model gaan shooten. Kijk om je heen en er staat vast een model nog ergens te wachten. Ook het mee shooten willen we hiermee beperken. Niets is vervelender als je aan het werk bent met een model en iemand anders neemt je plaatje over. De shoots beginnen op een bepaalde tijd. Sta dan ook klaar, de modellen zijn dan in de make-up en kostuum. Zodat als er een modellen loting is ze ook meteen kunnen meelopen. Regeln für Fotoshootings Zwischen den Models und den Fotografen werden keine Shooting-Vereinbarungen getroffen. Der Zweck der Fotoshootings besteht darin, dass Fotografen mit so vielen Modellen wie möglich fotografieren. Es ist nicht beabsichtigt, dass mehrere Fotografen (oder sie sind als Paar registriert) mit einem Model fotografieren. Schauen Sie sich um und irgendwo wartet bestimmt ein Model. Damit wollen wir auch das Mit Schießen einschränken. Nichts ist ärgerlicher, wenn Sie mit einem Modell arbeiten und jemand anderes Ihr Bild übernimmt. Die Dreharbeiten beginnen zu einer bestimmten Zeit. Seien Sie fertig. die Modelle sind dann in Make-up und Kostüm. Wenn es also eine Modellziehung gibt, können sie sofort teilnehmen.
 • Wanneer sta ik ingeschreven op een fotoshoot
  Als u een ticket heeft gekocht dan staat u ingeschreven op een fotoshoot.
 • Is Bepstyle fotoshoots terug te vinden op Instagram?
  Ja Bepstyle fotoshoot is terug te vinden op Instagram. https://www.instagram.com/bepstyle_fotoshoots/
 • Hoe kom ik aan een kostuum voor een shoot
  De modellen regelen zelf hun kostuums, ze kunnen ze huren, kopen of zelf maken. Dit laatste kunt u natuurlijk komen doen op een van de creatieve workshops van Bepstyle
 • Wanneer horen we de laatste details voor de fotoshoot
  In de week voorafgaand van de fotoshoot krijgt u een mail met daarin de laatste details voor de shoot. O.a. het adres waar te parkeren enz enz
 • Wat is een MUA
  Een MUA is een Make Up Artist
 • Hoelang duurt een zitting bij een MUA
  Basis tijd ( of anders aangegeven) is 45 minuten wilt u een aanvulling, dat kan per 15 min deze gaan dan in overleg met de MUA. Ook deze tijd kunt u dan kopen via de website
 • Ik zie geen korting voor de fotoshoot bij afrekenen
  Alleen leden van de website kunnen korting krijgen. Bent u lid van de website kunt u een korgingscoupon kopen (deze coupon is gratis) voor een bepaalde shoot. Heeft u deze gekocht dan zal de koring op het einde van de afrekenprocedure zichtbaar zijn.
 • Waar kan ik de albums van de fotografen terugvinden van de fotoshoots
  Klik op de volgende link en hier vind u de linkjes van de fotoshoots. https://www.bepstyle.nl/post/fotoshoots-bepstyle
 • Is er een speciale Instragram link voor de fotoshoots
  Ja we maken een geweldig album aan op ons Instragram account bepstyle_fotoshoots
 • Ik ben mijn ticket kwijt, wat nu"
  Als lid van de website van Bepstyle kunt u altijd uw ticket terug vinden in uw profiel onder tickets. Daar kunt u ook uw tickets opnieuw downloaden.
 • Welke maat heeft mijn hond
  Maattabel hondenkleding: Maat Ruglengte Borstomtrek Nekomtrek XXS 16 cm 23 cm 17 cm XS 18 cm 31 cm 22 cm S 23 cm 34 cm 24 cm M 27 cm 36 cm 28 cm L 32 cm 40 cm 30 cm XL 37 cm 48 cm 34 cm 2XL 41 cm 56 cm 40 cm 3XL 46 cm 66 cm 43 cm 4XL 50 cm 72 cm 47 cm
 • Hoe meet ik mijn hond op
  A: Ruglengte: lengte vanaf laag in de nek (dus niet waar normaal de halsband zit, net boven de schouderbladen op de rug van de hond) tot net voor de aanzet van de staart B: Omtrek van de borstkas: u meet de omtrek van het breedste gedeelte van de borstkas (vlak achter de voorpoten) C: Omtrek van de nek: de plek waar normaal de halsband zit Geef bij de bestelling ook aan of uw ond een tuigje of halsband draagd.
 • Standaard maten van hondensoorten
  Dit lijstje is een indicatie ieder hondje is natuurlijk anders dus opmeten is erg verstandig. HONDENRAS MAAT RUG BORST Yorkshire Terrier, Maltezer, 8 21 cm 27 cm Chihuahua terrier Yorkshire Terrier, Maltezer, 10 24 cm 32 cm Chihuahua terrier Chihuahua, Pomeriaan, Papillon 10 24 cm 34 cm Yorkshire Terrier, Chihuahua, 12 27 cm 36 cm Pomeriaan, Papillon, Poedel, Toy Poedel, Chinese Naakthond Chihuahua, Pomeriaan Spitz, 14 30 cm 40 cm toy poedel, Brussels Griffon, Petit Brabançon, Chinese Naakthond Toy Spitz, Toy Poedel, Brussels Griffon, 16 33 cm 44 cm Brabançon, Dwergpinscher, Chinese Naakthond Toy Spitz, Toy Poedel, Brussels Griffon, 18 36 cm 48 cm Brabançon, Dwergpinscher, Chinese Naakthond Chinese Naakthond, Spitz, 20 39 cm 52 cm Dwergschnauzer, Fox Terrier, Amerikaanse Cocker Spaniel, Engelse Cocker Spaniel Chinese Naakthond, Spitz, 22 42 cm 56 cm Dwergschnauzer, Fox Terrier, Amerikaanse Cocker Spaniel, Engelse Cocker Spaniel
 • Welke maat bandana heeft mijn hond
  U kunt op de afbeelding klikken om een PDF te openen. De informatie is dan op A4 formaat beschikbaar. Lukt het niet op deze PDF te openen? Waarschijnlijk heeft u dan een popup blokker. Dit kunt u zien onder uw menu-balk. Geef dan toestemming om deze PDF te openen.
 • Wat kan ik allemaal doen met de Wix app
  Je kunt de Wix app voor het volgende gebruiken: Een eigen plek op je mobiel creëren Bouw een eigen plekje in de app en nodig je contacten uit om zich als leden aan te melden. Nodig je contacten uit Nodig mensen uit om lid te worden zodat ze discussies kunnen beginnen, berichten kunnen delen, kunnen reageren op uitnodigen, services kunnen boeken en nog veel meer. Chat met leden Begin een chatgesprek met fotograven en modellen maar ook met Bep. Reageer op groepsberichten Beheer je Wix groepen Blijf van alles op de hoogte! Beheer alles vanaf je mobiel. Upload foto's Upload foto's vanaf je telefoon of neem foto's in de app. Voeg ze vervolgens aan je groep, event of chats. Houd je reserveringen bij Beheer je agenda, voeg nieuwe afspraken toe en ontvang notificaties en herinneringen.
 • Waar kan ik alle gegevens terug
  Door eerst in te loggen op de website ziet u rechtboven op de pagina uw naam staan klikt u hier dan komt u bij al uw gegevens en kunt u ze daar bekijken. Hier kunt u ook uw persoonlijke gegevens aanpassen.
 • Wat gebeurd er met een fotoshoot als deze door de Corona regels van de overheid geen doorgang kan vinden. Was passiert mit einem Fotoshooting, wenn es aufgrund der Regeln der Regierung fur corona nicht stattfinden kann?"
  Dan word de fotoshoot naar een later tijdstip verplaatst. Dann wird das Fotoshooting zu einem späteren Zeitpunkt verschoben. Ongeveer 3 weken voor de fotoshoot zullen wij de regels bekijken en deze natuurlijk volgen tot aan de shoot. De deelnemers van de shoot worden via de mail op de hoogte gehouden. Ungefähr 3 Wochen vor dem Fotoshooting werden wir die Regeln überprüfen und sie natürlich bis zum Shooting befolgen. Wir werden die Teilnehmer des Shootings per E-Mail auf dem Laufenden halten
 • Is er controle met de corama ap op de workshops
  Ja. Omdat je op de workshops ook gaat zitten en ook je lunch hier binnen eet is er controle. Hiervoor gelden de zelfde regels als bij theater en restaurants.
 • Wordt er op de fotoshoots gecontroleerd met de corona app
  Is de fotoshoot 100% buiten dan word er niet gecontroleerd, wel wordt er gevraagd om kenbaar te maken of je ingeent bent of niet zodat we afstand kunnen houden. Is de fotoshoot binnen en lucnen we binnen, Ja dan wordt er gecontroleerd.
bottom of page