top of page
Zoeken

Bepstyle the shop on the road

Bijgewerkt op: 7 jun.Bepstyle the shop is niet alleen te vinden op de Harselaarseweg 58 in Barneveld, maar ook on the road op diverse Fantasy en kerst events in Europa. Op de evenementen link hier op de website kunt u zien waar wij te vinden zijn in onze 8x4 stand.Het assortiment van Bepstyle the shop is erg breed, van fantasie hoeden tot de pet die iedereen graag wil dragen. Maar vergeet niet de grim en pruiken die we altijd bij ons hebben.

Vaak vind u een facepainter bij de stand van Bepstyle the shop, waar dat kunt u vinden op de website bij evenementen.


Ook als entertainer kunt u Bepstyle vragen.Maar Bepstyle the shop gaat natuurlijk niet gewoon rondrijden. de caravan helemaal in stijl is er altijd bij.
Bepstyle is een winkel waar je alle hoeden in alle stijlen kunt vinden. Wij zijn en blijven stijlvol.

De stijlen variëren van piraat tot gentlemanly tot hoge hoed, maar ook een fedora uit de jaren vijftig maakt bezoekers blij. Maar laten we de dames met grote Victoriaanse hoeden en mutsen niet vergeten. Deze worden gemaakt door onze eigen merkontwerpers van Bepstyle. Maar ook de vaste gast is zeer tevreden op onze stand. Omdat er genoeg hoeden zijn, bieden wij ook modellen voor dagelijks gebruik in verschillende varianten aan.

Ook vindt u bij ons accessoires waarmee u uw hoed optisch kunt verfraaien en uniek kunt maken. In de zomermaanden bieden wij ook professionele make-up aan.

Bep, de gastvrouw is een echte eyecatcher, want als echte entertainer tovert zij een glimlach op de gezichten van haar bezoekers. Ook verwelkomt zij uw gasten in een prachtig kostuum.

De indeling van de 8x4 tent is zodanig dat bezoekers overal naar binnen kunnen lopen en kunnen snuffelen.


94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page